Nederlands topmodel Luna Bijl neemt je mee tijdens een werktrip naar Londen

Bekijk in de video hoe een dag uit het leven van het model eruit ziet.

De uit Rotterdam afkomstige Luna Bijl brak ruim vier jaar geleden door als model en heeft inmiddels vele Vogue covers en catwalk-hoogtepunten op haar naam staan. Inmiddels is Luna favoriet bij de grootste modehuizen en reist ze als succesvol topmodel de hele wereld over. In deze video neemt Luna ons mee tijdens een werktrip naar Londen, waar we mee kunnen kijken in een dag uit het leven van het Nederlandse model.

Een dag met Luna Bijl in Londen

Luna Bijl is niet meer weg te denken uit de modellenwereld. Na haar doorbraak werd het model al snel gespot op menig catwalk en fashion shoot, en werd ze zelfs door Karl Lagerfeld himself uitgekozen om een aantal van zijn laatste Chanel-modeshows te openen en te sluiten. Naast een glamorous modellenleven en haar goede looks staat het Nederlandse model ook bekend om haar Hollandse nuchterheid. 'Boekingen voor een opdracht kunnen de dag ervoor of de avond ervoor nog worden bevestigd. Dan is het gewoon je tas pakken en gaan.' In de video zien we hoe Luna haar modellenbureau bezoekt waar ze vertelt hoe snel het allemaal is gegaan. 'Luna kan alles,' vertelt een van haar agenten, waarop Luna grappend antwoord: 'Soms vragen mensen wat mijn beste kant is, dan denk ik "ik heb geen slechte kant"'.

Tomboy

In de video onthult Luna tevens hoe haar succesvolle modellencarrière begon: 'Ik was een totale tomboy en ik droeg nooit make-up. Ik was zeventien toen ik een gap year nam en in het vliegtuig stapte zonder precies te weten wat ik moest verwachten, waarna ik van casting naar casting ging en vaak urenlang moest wachten. Mijn agents houden me met mijn beide benen op de grond, wanneer ik hen zie onthou ik hoe ik hier ben gekomen,' aldus het model. Haar cover voor de Nederlandse Vogue is een bijzondere voor Luna: 'Het was een bijzonder moment omdat iedereen uit mijn dorp dit nummer heeft gekocht omdat ik erop stond.' Bekijk in de bovenstaande video hoe het veelgevraagde topmodel haar dag doorbrengt in de Britse hoofdstad.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen