Doutzen Kroes vertelt over haar eerste modemomenten in deze video met Karlie Kloss

De twee topmodellen vertellen openhartig over bijzondere eerste keren in hun carrière.

Voor hun eerste YouTube-samenwerking ooit delen topmodellen en voormalig Victoria's Secret angels Doutzen Kroes en Karlie Kloss hun allereerste momenten in de modewereld, ook wel hun fashion firsts. In de video voor het YouTube-kanaal van Karlie haalt het duo herinneringen op, zoals hun eerste ontmoeting, wanneer ze voor het eerst een val maakten op de catwalk en waaraan ze hun eerst verdiende geld als model hebben uitgegeven (wat niet zo glamorous is als je misschien denkt).

Doutzen Kroes deelt haar eerste modemomenten met Karlie Kloss

Doutzen en Karlie zijn beide al een tijdje bezig met hun succesvolle YouTube-kanalen, waar de topmodellen een kijkje geven in hun privé- en werkleven en brandende vragen van fans over de modewereld en hun carrière beantwoorden. Een samenwerking tussen de twee ex-Victoria's Secret angels zat er dus al even aan te komen. De zogeheten Fashion Firsts video van Karlie werd een tijdje geleden opgenomen in Parijs, nog voor de huidige coronacrisis. In de video delen de twee modellen bijzondere eerste keren in hun carrières.

Zien: Doutzen Kroes onthult haar favoriete plekken in Amsterdam

In de video komen verschillende vragen over hun leven in de modewereld aan bod: hoe Doutzen en Karlie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, hun eerste Vogue-cover en wanneer ze voor het eerst herkend werden op straat. Een van de eerste vragen is wat de twee met hun eerst verdiende geld als model hebben gedaan. 'Ik heb vliegtickets gekocht voor mijn vrienden en ik,' vertelt Doutzen in de video. 'We zijn gaan backpacken, zo goedkoop, haha!' Waarop Karlie antwoordt: 'Dat is... zo Europees. Fantastisch!' Karlie gaf haar eerste loonstrookje aan iets compleet anders uit, namelijk een keukenmachine ('Het enige wat ik toen deed, was koekjes bakken!'). Bekijk de video van de twee supermodellen onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

YouTube-ster Doutzen

Naast op de cover van een magazine of op de catwalk, is Doutzen tegenwoordig ook op haar eigen YouTube-kanaal Doutzen Diaries te bewonderen. In de video's vertelt Doutzen openhartig over haar privéleven én geeft ze zo nu en dan een zeldzaam kijkje achter de schermen van de mode-industrie. Zo nam ze ons mee front row bij de Dior couture show in Parijs afgelopen januari, deelde ze haar favoriete yoga- en meditatieroutine en onthulde ze haar grootste skincare-geheimen in haar filmpjes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes