Kijk mee! Covermodel Felice Noordhoff laat zien hoe het er aan toe gaat tijdens een Chanel-show

Kijk mee achter de schermen bij Chanel met Felice Noordhoff, het covermodel van Vogue's decembernummer.

Het decembernummer ligt eindelijk in de winkels! En deze maand schittert een van de meest populaire Nederlandse modellen van het moment, Felice Noordhoff, op de cover. In het laatste issue van 2020 vieren we 'the joy of dressing up' en daarbij mag een head-to-toe Chanel-look niet ontbreken. In deze exclusieve video neemt Vogue's covermodel Felice Noordhoff je mee achter de schermen bij de Chanel-show.

24 uur met Felice Noordhoff

Topmodel Felice heeft het er maar druk mee, afgelopen fashion week was ze zelfs één van de top walkers. Ze liep voor onder anderen Versace, Chloé, Acne Studios én Chanel. Indrukwekkende modehuizen, die elke model wel op haar lijst wil hebben staan. Hoe het er aantoe gaat bij zo een show tijdens de Parijse modeweek? Dat kan Felice ons ondertussen vertellen. Kijk maar mee; naar hoe ze werd klaargestoomd voor de Chanel-show, welke bekende gezichten ze allemaal tegenkwam backstage, en hoe de industrie zich aanpast aan de roerige tijden. Maar ook deelt Felice haar dagelijkse beautyroutine, haar favoriete hotspots in de Franse hoofdstad en veel meer. Kijk mee.

Vogue's decembernummer met Felice Noordhoff op de cover ligt vanaf donderdag 19 november in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order.

BESTEL VOGUE'S DECEMBERNUMMER HIER

Video edit: Whitney Valerie

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen