Alles wat je wil weten over het juwelenmerk van Romee Strijd

Reserveer alvast een plek onder de kerstboom, zouden wij zeggen.

Dankzij Romee Strijd en Laurens van Leeuwen hoef je voor cadeau-inspiratie niet ver meer te zoeken: hun sieradenlabel Naetur verkoopt genoeg items om bij weg te dromen. Vogue vertelt je alles wat je wil weten over het gezamenlijke project van het koppel, van de producten tot de motivatie achter de oprichting.

Verhaal achter Naetur

Romee en Laurens hadden altijd al de droom om samen een merk op te zetten, vertelt de vader in spé. 'Ik heb zelf al wat ervaring in de sieradenindustrie (in 2015 had Laurens al even een accessoirelabel, red.) en daar is 'Naetur' uit voortgekomen.' De naam stamt af van het Engelse nature en spreek je ook hetzelfde uit. Met het label willen ze mensen terugbrengen naar hun eigen natuur. 'Omarm wie je bent, ook de dingen die je moeilijker te accepteren vindt van jezelf. We hopen dat mensen op deze manier wat minder druk voelen om iets te moeten zijn of doen wat ze niet willen.'

Van kettingen tot ringen

Ze streven samen naar producten van een goede kwaliteit, die ondertussen bereikbaar zijn voor iedereen. Romee is nauw betrokken bij het creatieve proces: van design- en materiaalkeuze tot aan de campagnes. Het stel presenteert Naetur expres niet als 'het label van Romee Strijd', omdat het in de eerste plaats om de kwaliteit van het merk moet gaan. Naetur verkoopt verschillende kettingen, oorbellen, ringen en armbanden in goud- en zilverkleur. Laurens: 'Momenteel zijn we bezig met onze zoektocht naar een nieuw kantoor, en dan willen we in 2021 zelfs het team uitbreiden.' Naetur verzendt wereldwijd en is te koop via hun webshop.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen