De 6 hoogtepunten uit de modellencarrière van Lauren Ernwein – tot nu toe

Vogue blikt terug op de highlights van de modellencarrière van model Lauren Ernwein.

Deze maand schittert Lauren Ernwein op de cover van het Vogue Nederland meinummer in een prachtige Giambattista Valli-jurk. In een korte tijd heeft het jonge model flink aan de weg getimmerd. Nadat ze gescout werd door Elite Model Management liep Lauren mee in de Chanel Haute Couture Lente/Zomer 2020-show – en vanaf dat moment zien we haar steeds vaker op de covers van magazines prijken. Vogue zet de hoogtepunten van Lauren Ernwein haar modellencarrière (tot nu toe) hieronder voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vogue Nederland cover
breng vogue cover tot leven met ar
Vogue Nederland

Lauren siert op de cover van het meinummer van Vogue Nederland, dat volledig in het teken staat van de toekomst. De weelderige Giambattista Valli-jurk die ze draagt kun je met een Instagram AR-filter tot leven laten komen.

2 Revue cover
lauren ernwein
Valentin B. Giacobetti

In december afgelopen jaar was Lauren een van de covermodellen voor het Herfst/Winter 2020 nummer van Revue. De cover werd geschoten door fotograaf Valentin B. Giacobetti.

3 Max Mara Lente/Zomer 2021
max mara lente zomer 2021
Daniele OberrauchImaxtree

Lauren belandde tijdens de Lente/Zomer 2021-modeweken in Milaan, om daar de show van Max Mara te lopen.

4 Vogue Thailand cover
laura ernwein
Sofia Sanchez & Mauro Mongiello

Laurens eerste Vogue cover was die voor het juli 2020 nummer van Vogue Thailand. Deze romantische cover werd geschoten door fotografen Sofia Sanchez and Mauro Mongiello.

5 M Le magazine du Monde
laura ernwein
Carlijn Jacobs

Deze cover met Lauren voor M, Le Magazine du Monde werd geschoten door Nederlandse fotograaf Carlijn Jacobs.

6 Chanel Haute Couture Lente/Zomer 2020
lauren ernwein
Daniele OberrauchImaxtree

Je debuutshow lopen voor Chanel Haute Couture? Geen verkeerd begin van je carrière natuurlijk. Lauren liep mee in de Haute Couture Lente/Zomer 2020-show van het gerenommeerde modehuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen