Alle carrièrehoogtepunten van covermodel Vivienne Rohner

De wereld ligt duidelijk aan haar voeten.

Toen Vivienne Rohner in 2013 aan de Elite Model Look-competitie meedeed, zat haar carrière in no time in de lift. De Zwitserse won weliswaar niet, maar het leverde haar tóch een contract op. The rest is history, zou je kunnen zeggen, want Vogue's 23-jarige covermodel is inmiddels niet meer weg te denken uit de mode-industrie.

Vivienne Rohner

Vivienne is geboren en getogen in Zurich, en de dochter van een Russische moeder en half-Argentijnse vader. Haar Instagramaccount is een knap gecureerde verzameling van haar werk, reizen, mensen die haar inspireren en analoge foto's. Tevens een leuke sidenote: ze spreekt naar verluidt vijf (!) talen. Het verbaast dan ook niet dat namen als Mugler en Vivienne Westwood als een blok voor het authentieke talent zijn gevallen. Vogue zet alle carrièrehoogpunten van Vivienne op een rij, van een Mugler campagne tot Inez & Vinoodh-video.

Meer van Vivienne zien? Bestel Vogue's juninummer dan hier.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Eerste modemaand
vivienne rohner voor valentino in parijs in 2015
Imaxtree

In september 2014 gaat Vivienne meteen aan de bak, en opent en sluit ze onder meer de show van (naamgenoot!) Vivienne Westwood. Ze loopt ook mee in de Lente/Zomer 2015 show van Valentino, in een kraakwitte mini-jurk.

2 Celine show
vivienne rohner voor celine in 2017
Imaxtree

Drie jaar en een korte coupe later is ze weer volop aanwezig tijdens de modeweken, zoals bij Celine's Lente/Zomer 2018 show.

3 Editorial Vogue Nederland
vivienne rohner voor vogue nederland januari 2018
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, januari 2018.

Begin 2018 verschijnt Vivienne ook al in een uitgave van Vogue Nederland, ditmaal in ons januarinummer. Ze poseert hier in een complete Prada-look.

4 Mugler campagne
vivienne rohner voor mugler
Courtesy of Mugler

Halverwege 2018 mag Vivienne een Mugler campagne op haar naam schrijven, en dan ook nog 's een extra bijzondere. Het betrof de eerste collectie van Casey Cadwallader, die nu alweer een tijdje als creative director aan het roer staat. In september 2018 krijgt ze ook de eer om zijn show te openen.

5 Vogue Paris video

Na Vogue Nederland, Italië, Duitsland en Mexico valt Vivienne ook op bij Vogue Paris. Ze speelt in een video die door Inez & Vinoodh (met hun Iphone!) werd geschoten, in het kader van het maart 2019 nummer.

6 Chanel portretten

Een jaar later, in maart 2020, staat ze weer voor de lens van Inez & Vinoodh. Ditmaal in opdracht voor Chanel, waarvoor 40 muzes van het modehuis werden vastgelegd. Daar kon Vivienne, met haar jaloersmakende je ne sais quoi-uitstraling, natuurlijk niet bij ontbreken.

7 Max Mara weekend

In de zomer van 2020 is ze het gezicht van de nieuwste campagne van Max Mara. Haar avontuurlijke inborst is geknipt voor de beelden, die in een verlaten woestijn zijn opgenomen.

8 Zara campagne
vivienne rohner voor zara
Courtesy of Zara

In februari van dit jaar is ze de ster van een Zara campagne, waar ze meerdere keren in verschijnt. De retro beelden passen perfect binnen haar eigen Instagramfeed.

9 Chanel cruise
vivienne rohner bij chanel cruise 2022
Chanel

Haar meest recente hoogtepunt? De Chanel Cruise 2021/2022 show, die begin mei plaatsvond. Een hele bijzondere dag, zo schrijft ze op haar Instagrampagina. 'Wat een eer!'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen