Vogue
Achter De Schermen: Modellenbureaus In Londen

fashion

Achter De Schermen: Modellenbureaus In Londen

Datum
Auteur
Ester van Vreden

Schreef ik eerder al over mijn rendez vous met de Parijzenaren, niet lang terug was het tijd voor een overzees bezoekje naar Londen; stad waar één model koningin is: Kate Moss. 

Sweaters zijn nog steeds in dit seizoen blijkt snel. Bij Storm Agency - moeder-agentschap van de gedoodverfde troonopvolgster Cara Delevingne - werd ik door de charmante receptioniste begroet in een exemplaar van ontwerpster Zoe Karssen. Bij Models1 was speciaal voor mij een go-see (lees: korte live ontmoeting met een model) georganiseerd. De set cards van modellenbureau Next zijn dit jaar speciaal ontworpen door niemand minder dan illustrator Doug Abraham. Met zijn uitgesproken modegerelateerde collages gooit hij hoge ogen in de modewereld (zie onder andere zijn werk voor de winter issue van Dazed magazine met covermodel Kendall Jenner). Set cards zijn hét visite kaartje van modellen, dus een gewaagde keuze was het wel om hieraan te sleutelen. De illustraties van onder andere Suki Waterhouse, Aline Weber en Binx Walton zijn inmiddels internationaal bejubeld; missie geslaagd dus!

De januari/februari 2015 editie van Vogue Nederland maakt alweer bijna zijn opwacht (9 december in de winkel!) maar toch nog even de spotlight op mijn snoepje van de december editie: ons cover model Amanda Wellsh. De Braziliaanse schone en tevens moeder dankt naar eigen zeggen haar carrière aan Gucci-creative director Frida Giannini. Zij boekte haar in 2014 exclusief voor de Lente/Zomer campagne die werd gefotografeerd door het befaamde duo Mert & Marcus. Vanaf toen ging het hard met de inmiddels 25-jarige. Haar grote voorbeeld is landgenoot Gisele Bündchen, voor wie ze hoe langer ze in het vak zit, steeds meer bewondering krijgt. 

Volg fashion producer Ester op de voet en voeg haar toe op Instagram.

In Gesprek met de Angels

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten