Vogue
Alexa Chung heeft haar eerste handtas ontworpen

fashion

Alexa Chung heeft haar eerste handtas ontworpen

Datum

Vogue’s cover girl Alexa Chung heeft haar allereerste handtas ontworpen. In samenwerking met het initiatief Small Business Saturday van Amerikaanse financiële instelling American Express. 15 november wordt de blauw met wit geruitte limited edition tas van canvas gelanceerd. 

Alexa Chung x Small Business Saturday

Kleiner kopen

De canvas tas ontwierp Chung ter ere van het vijfde jubileum van Small Business Saturday, een initiatief van American Express om onafhankelijke bedrijven te promoten en mensen aan te moedigen om hun producten bij kleinere bedrijven te kopen. Daar gelooft Chung heilig in, voornamelijk wegens haar jeugd. ‘Het ondersteunen van onafhankelijke bedrijven is altijd belangrijk geweest voor me door de manier waarop ik ben opgevoed – shoppen bij de lokale Hampshire slager of de dorpswinkel,’ zo stelt de ontwerper. ‘Nu ik volwassen ben met mijn eigen bedrijf ben ik mij er des te meer van bewust hoe moeilijk het is om iets up and running te krijgen.’ Chung lanceerde dit jaar nog haar gelijknamige eigen modelabel, maar dit is de eerste keer dat ze een tas lanceert.

A voor Alexa

De shopper heeft typische Chung-kenmerken, zoals de ruitjesprint, opvallende vorm en het bekende ‘A’ logo. ‘Dit is de eerste tas die we als merk hebben gemaakt en ik wil dat het de doelen van ons bedrijf reflecteert: dingen maken die leuk, tijdloos, quirky maar makkelijk en cool zijn,’ vertelt Chung aan Vogue UK. De tas is vanaf morgen verkijgbaar op haar site en vanaf 2 december op de site van Small Business Saturday voor slechts 25 pond. 

Barbie heeft net de allereerste hijab-dragende Barbie onthuld

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten