Vogue
Asos ontvangt kritiek voor deze error in hun webshop

fashion

Asos ontvangt kritiek voor deze error in hun webshop

Datum
Instagram Asos

Online shoppers zijn niet blij met Asos. Woensdag ontstond een discussie op Twitter, nadat klanten ontdekten dat de Britse webshop Pull & Bear shorts verkocht, waarbij maat 38 werd benoemd als een Large. Tevens was dit de grootste maat die er van het item beschikbaar was. 

Maat 38 als Large

De maten begonnen bij een maat 32, wat een XS werd genoemd, tot de maximale maat Large, een 38. Shoppers klaagden over het bedrijf op hun social media, en zeiden dat deze maatverdeling gevaarlijk was, omdat het verkeerd kon overkomen op jonge meisjes die al onzeker zouden zijn over hun maat. Een Twitteraar uit Engeland merkte op dat de nationale gemiddelde maat een 42 is, wat volgens Asos dan een XXXL zou zijn. Asos heeft inmiddels gereageert op alle hectiek.

https://twitter.com/Machneas/status/864860360792195073

Technische storing

'Het spijt ons heel erg voor alle verwarring, die is veroorzaakt door de technische storing. Door deze storing waren de Pull & Bear maten verkeerd gepresenteerd. We hebben het aangepast, en het staat nu weer goed op onze site,' aldus het Asos pr-team. Inmiddels staat het weer, net als op de Pull & Bear site, van XS tot XL op de site, met een maat 40 als Large. 

Amerikaanse Vogue viert 125e verjaardag met een speciale Karl Lagerfeld collectie

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten