Vogue
Beyoncé maakt een mysterieuze nieuwe muziekvideo met Michel Gondry

fashion

Beyoncé maakt een mysterieuze nieuwe muziekvideo met Michel Gondry

Datum

Regisseur Michel Gondry bekent aan de Canadese krant La Presse een video te hebben gemaakt met Beyoncé. De clip is af, maar laat nog even op zich wachten.

Kinderen eerst

Beyoncé heeft na haar visual album Lemonade in 2016 geen nieuwe muziekvideo’s meer uitgebracht. In een interview laat Gondry weten dat een video met Bey onderdeel is van zijn lijst met nieuwe projecten. ‘Helaas hebben we de clip nog niet kunnen uitbrengen, omdat ze een tweeling kreeg. Maar het is af en ik vind hem zelf heel, heel goed.’

Prachtportfolio

Beyoncé mag blij zijn met de in Versailles geboren Fransman als regisseur. Zo won hij een Oscar voor Eternal Sunshine of The Spotless Mind voor Beste Scenario en is bekend van onder meer Mood Indigo en The Science of Sleep. Over het nieuwe muziekproject laat de regisseur niets los. Er gaan zelfs geruchten over een doorlopende samenwerking tussen Gondry en Queen B. Maar met muziekvideo's van artiesten zoals Björk, Kanye West, en The Rolling Stones in zijn repertoire kan het niet anders dan een spectaculaire video worden.

Kendall Jenner lijkt precies moeder Kris met pixie voor Tom Fords catwalk

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten