Vogue
Beyoncé draagt Victoriaanse trouwjurk tijdens het vernieuwen van huwelijksgeloften

fashion

Beyoncé draagt Victoriaanse trouwjurk tijdens het vernieuwen van huwelijksgeloften

Datum
Auteur
Door de redactie

Beyoncé en Jay-Z trapten vorige week hun gezamenlijke On the Run II tour af in Cardiff, Engeland. Tijdens de show – die ze nog eens dunnetjes overdoen op 19 en 20 juni in Amsterdam – trad het koppel niet alleen op in de ene na de andere matching designeroutfit. Ook trakteerden ze fans op nog nooit eerder vertoonde homevideo beelden uit hun privéarchief.

'Vow Renewal'

In de beelden die geprojecteerd werden op grote schermen zien we Beyoncé en Jay-Z – die dit jaar hun tienjarig huwelijksjubileum vieren – gekleed in het wit omringd door hun kinderen Blue Ivy (6) en de tweeling Rumi en Sir (11 maanden). De video lijkt naar alle waarschijnlijkheid de beelden te tonen van de ceremonie waarin het bekende stel hun huwelijksgeloften vernieuwt.

Victoriaanse trouwjurk

Israëlische ontwerper Galia Lahav heeft in een persbericht bevestigd de jurk te hebben ontworpen die Beyoncé in de video draagt. Het gaat om de ‘Thelma’ jurk van haar couturelabel voor een (en dit is een directe quote) ‘vow renewal’. De off-shoulder jurk met Swarovski kristallen en parels komt uit de ‘Victorian Affinity’ collectie van Galia Lahav en is geïnspireerd op de trouwjurk van de Britse koningin Victoria. Fit for a queen, dus. Saillant detail: Beyoncé bekende in het verleden met haar originele bruidsjurk niet zo blij te zijn. Hopelijk maakte deze couturedroom veel goed!

Galia Lahav

Deze veranderingen gaat Hedi Slimane teweeg brengen bij Céline

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten