Vogue
Champion opent eerste Nederlandse winkel in Amsterdam

fashion

Champion opent eerste Nederlandse winkel in Amsterdam

Datum
Getty Images

Het populaire sportieve kledingmerk Champion opent diens eerste winkel in Nederland, meldt FashionUnited. Het merk is voornamelijk bekend om zijn sweatshirts en joggingbroeken met het bekende C-logo erop, en sluit dus goed aan bij de logo en sportswear trend van het moment). Onder meer celebrities als Hailey Baldwin, Bella Hadid en Selena Gomez zijn regelmatig gezien in sweaters van het merk. 

Amsterdam

Op 7 juni opent de winkel, dat zich gaat vestigen aan de Reestraat 9 in Amsterdam. De winkel zal een flagshipstore zijn en wordt de bestemming 'voor liefhebbers van de oorspronkelijke Reverse Weave styles, American Made,' stelt Champion in een persbericht. 'Waar Champion letterlijk wereldkampioen sweater mee is geworden'. Maar verawcht ook de colabs en speciale collecties die in kleine oplagen te vinden in de zaak. 

In tegenstelling tot de algehele trend waarin veel highstreet winkels hun fysieke deuren sluiten en focussen op online verkoop – zoals bij adidas – lijkt Champion nog steeds veel waarde te hechten aan real life winkels. Het modemerk is eigendom van HanesBrands Inc. en heeft momenteel winkels in veertig verschillende landen, onder meer in de Verenigde Staten Azië en Europa – en binnenkort dus Nederland. Keep you posted.

De beste modecampagnes van het Herfst/Winter 2018 seizoen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten