Vogue
Conceptstore X BANK lanceert een webshop

fashion

Conceptstore X BANK lanceert een webshop

Datum
X Bank

Vanaf vandaag kunnen designliefhebbers van over de hele wereld shoppen bij X BANK. De conceptstore lanceert namelijk een online shop met een exclusieve selectie van Nederlandse mode, kunst en design.

Hollands trots

Vorig jaar opende X Bank voor het eerst haar deuren in Amsterdam, op de begane grond van het luxueuze W hotel. In de conceptstore staat Dutch Design centraal. Alles is van Nederlandse makelij. Door een grote vraag uit het buitenland besloot eigenaar Liran Wizman ook een online boetiek te openen. ‘X BANK was enkel beschikbaar voor de bewoners en bezoekers van Amsterdam. Door middel van de e-store lancering kunnen wij internationale exposure en een podium bieden aan geweldig Nederlandse talent,’ aldus Wizman.

Limited edition

In de boetiek onder andere horloges van Piet Hein Eek, tassen van Teym en lampen van Bas Vellekoop. Om de lancering van de webshop te vieren ontwierp designer David Laport een capsule collectie, speciaal voor het feestseizoen. Ook Daily Paper brengt een exclusieve collectie uit, bestaande uit zwemkleding. Neem snel een kijkje in je nieuwe favoriete webshop.

Zien: de volledige H&M x Erdem designercollectie

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten