Vogue
Gaat Ed Sheeran prins Harry en Meghan Markle bezingen op de royal wedding?

fashion

Gaat Ed Sheeran prins Harry en Meghan Markle bezingen op de royal wedding?

Datum

Ed Sheeran is naar verluidt gevraagd om op te treden tijdens de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. Het echtpaar in spé zou volgens Entertainment Tonight de zanger hebben gevraagd om 'een paar nummers' te zingen tijdens hun grote dag, en ook US Weekly zou exclusief van 'bronnen' hebben vernomen dat de wereldster zijn acte de présence maakt als de hoofdact van de avond. Sterker nog: dat zou een persoonlijk verzoek van prins Harry zijn geweest.

Waarom niet?

De zanger is helaas nog niet officieel ingegaan op de uitnodiging, en daarmee is zijn optreden dus nog niet bevestigd. Al zou hij afgelopen december wel al een indicatie hebben gegeven toen de pers ernaar vroeg. Zo zou hij, nadat hij zijn koninklijke onderscheiding van prins Charles voor zijn bijdrage aan de muziekindustrie en liefdadigheidswerk in ontvangst mocht nemen, hebben gezegd dat hij maar al te graag op de bruiloft zou willen zingen. Althans, hij reageerde met de woorden: 'Why not?'. Bijna hetzelfde als een volmondige 'ja', nietwaar?

Bruiloft op de planning

Vermoedelijk was de zanger toen dus nog niet gevraagd. Mocht Ed Sheeran nu (opnieuw) ja zeggen, dan treedt hij in de voetsporen van Ellie Goulding, die in 2011 optrad tijdens de bruiloft van prins William en Kate Middleton. Prinses Diana en prins Charles kozen in 1981 voor de Nieuw-Zeelandse operazangeres Kiri Te Kanawa. Sheeran heeft echter zelf ook een bruiloft op de planning staan. Hij vroeg zijn vriendin Cherry Seaborn vlak voor het nieuwe jaar ten huwelijk.

Balenciaga-fans in shock: de Triple S sneaker van 700 euro wordt gewoon in China geproduceerd

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten