Vogue
Gucci cast aliens in nieuwste campagne

fashion

Gucci cast aliens in nieuwste campagne

Datum
Gucci - Herfst/Winter 2017 - InDigital.

Voor Gucci's laatste pre-fall campagne werden modellen op de straten van Londen gecast. Voor de Herfst/Winter 2017 campagne gooit creative director Alessandro Michele het weer over een hele andere boeg. Uit de videoteasers die Gucci vandaag op Instagram plaatste, blijkt dat het modehuis hiervoor inspiratie opdoet bij het buitenaardse.

Herfst/Winter 2017 campagne

Onder vermelding van de hashtag #GucciandBeyond bevatten de nieuwe video's modellen die geschmink zijn met metalic make-up of een alienmasker dragen. Gehuld in Gucci’s Herfst/Winter 2017 collectie, lijkt het erop of dat ze voor een green screen auditie doen voor een science fiction film. De video's zijn voorzien van bijschriften als: 'Als ik het goed heb is dit een Kivoridan tijdperk, een uitvlucht naar andere tijden en dimensies. Het kan ons naar elke plaats in de geschiedenis brengen.' Juist.

Nieuwe trend?

Alessandro Michele maakte al eerder bekend dat hij zijn Herfst/Winter 2017 collectie inspireerde op zijn visie op de toekomst. Nu blijkt dus dat de ruimte hierin ook een grote rol speelde. Niet alleen Gucci maakt met deze campagne een uitstapje naar het melkwegstelsel. De Herfst/Winter 2017 show van Chanel bevatte ook al een raket. 

Waarom Khloe zus Kim Kardashian verdedigde na griep dieet tweet

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten