Vogue
H&M bevestigd: Balmain x H&M succesvolste samenwerking ooit

fashion

H&M bevestigd: Balmain x H&M succesvolste samenwerking ooit

Datum
Getty Images

Vorige week was de lancering van de Balmain x H&M collectie en lieten we al beelden zien van de rijen met fans die voor de winkels met smart stonden te wachten tot de deuren opengingen. Online was het zelfs zo druk dat de website de hoeveelheid bezoekers niet aankon en crashte. Ook resellers sloegen hun slag en boden de collectie vrijwel meteen aan op Ebay, waarop geboden kon worden vanaf 1000 dollar. 

Groot succes

Håcan Andersson, een woordvoerder van H&M, spreekt over de succesvolste samenwerking ooit. Zo vertelde hij aan Bloomberg dat de buzz omtrent de Balmain x H&M lancering veel hoger was dan bij voorgaande samenwerkingen. 'De interesse voor deze lancering heeft alle voorgaande samenwerkingen overschreden, zowel in de winkels als online. Veel klanten vormden al vroeg rijen voor alle winkels om de collectie te kunnen shoppen. In de winkels waar de collectie gelanceerd was zijn de meeste items uitverkocht, maar de komende dagen er kunnen nog steeds items worden teruggebracht.'

In no time uitverkocht

De drukte leverde de nodige frustratie op die massaal werd geuit op social media. Veel fans die uren hadden gewacht kwamen vanwege de drukte alsnog thuis met lege handen. Ben jij een van de gelukkigen die toch nog een item op de kop kan tikken?  Bekijk alle prijzen van de collectie hier.

Dit is de complete line-up van de Victoria’s Secret 2015 show

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten