Vogue
Het 'zwangere model' is nu ook geland bij de mannenshows in Londen

fashion

Het 'zwangere model' is nu ook geland bij de mannenshows in Londen

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

Vorig seizoen lieten modelabels als Opening Ceremony en Eckhaus Latta tijdens hun shows hoogzwangere modellen de catwalk bewandelen. Je zou het niet verwachten, maar de trend is nu ook overgewaaid naar de mannenshows. Tijdens de Lente 2019 show van ontwerper Xander Zhou tijdens Londen Fashion Week zagen we, jawel, mannen met een baby bump.

Xander Zhou Lente 2019, Getty Images

New world baby

De modellen van het merk verschenen in strakke T-shirts en tank tops waardoor we een duidelijk beeld kregen van hun gebolde buiken. Om er zeker van te zijn dat het toegestroomde publiek deze niet zouden verwarren met een zogenaamde bierbuik hiekden modellen hun handen op de buikprothese en er was zelfs een model die een T-shirt droeg met de tekst ‘New World Baby’.

Xander Zhou Lente 2019, Getty Images

In een Instagrampost schrijft het label bij een foto van de show: ‘Bij Bovennatuurlijk, Buitenaards & Co. verwelkomen we de toekomst van mannenzwangerschappen.’

Futuristisch

Niet alleen werden er zwangere mannen de catwalk op gestuurd, ook zagen we veel futuristische elementen en versies van hoe mensen er later uit zouden kunnen zien. Sommige modellen droegen gekleurde contactlenzen en een model verscheen met zes armen. Het niet duidelijk of Xander Zhou een statement probeert te maken of dat zijn show enkel een publiciteitsstunt is. Hoe dan ook, aandacht krijgt het label met deze collectie zeker.

Xander Zhou Lente 2019, Getty Images

COS opent haar deuren in Utrecht

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten