Vogue
Hoe Angelina Jolie tevergeefs hoopte haar huwelijk met Brad Pitt te redden

fashion

Hoe Angelina Jolie tevergeefs hoopte haar huwelijk met Brad Pitt te redden

Datum
Getty Images

Angelina Jolie en haar ex Brad Pitt leerde elkaar kennen tijdens de opnames van Mr. & Mrs. Smith in 2003. Ze werkten heel goed samen terwijl ze tegelijkertijd verliefd op elkaar werden. Met die professionele chemie hoopte Angelina Jolie ook de liefdesrelatie weer nieuw leven in te blazen in 2015, maar dat mocht helaas niet baten.

Relatietherapie

In de podcast Awards Chatter van The Hollywood Reporter sprak Angelina Jolie over haar stukgelopen relatie met Brad Pitt. De twee werkten in 2015 aan de door Jolie geregisseerde film By The Sea en hoopten met die productie hun huwelijk te redden. 'We leerden elkaar kennen tijdens werk en we werkten goed samen,' zegt ze in de podcast. 'Ik wilde dat we weer serieus samen gingen werken… Ik dacht dat het een goede manier zou zijn voor ons om te communiceren.' Haar poging mocht helaas niet baten. 'Er was een zwaarte aanwezig gedurende de situatie en dat was niet vanwege de film,' vertelt de actrice verder. 'Het was iets waar we mee moesten omgaan, dingen die gebeurden om verschillende redenen.' 

Trots

Dat het redden van haar huwelijk niet gelukt is door de film betekent niet dat ze er niet trots op is. 'Kunst kan genezend zijn, maar ook moeilijk. Ik ben blij dat we de film gedaan hebben, want we hebben samen iets ontdekt. Wat dat dan ook is, het loste bepaalde dingen niet op, maar we communiceerden op een manier waarbij we dingen moesten zeggen.' Angelina Jolie en Brad Pitt kondigden in september 2016 aan te gaan scheiden. Ze waren sinds 2014 getrouwd en hebben samen zes kinderen; drie geadopteerde en drie biologische kinderen.

Voor de ultieme beauty fangirl: Pat McGrath merchandise is hier

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten