Vogue
In Cara's voetsporen: actrice Lily James is het nieuwe gezicht van Burberry

fashion

In Cara's voetsporen: actrice Lily James is het nieuwe gezicht van Burberry

Datum
Getty Images

De Britse actrice Lily James is verkozen tot het nieuwe gezicht van Burberry. De 27-jarige actrice, bekend van Downtown Abbey en Cinderella, treedt zo in de voetsporen van Britse topmodellen Cara Delevingne en Kate Moss. 

Trots

James wordt het gezicht van de campagne van Burberry's nieuwe geur genaamd My Burberry Black. De campagnebeelden zijn geschoten door modefotograaf Mario Testino. 'Ik ben zo trots dat ik Brits ben, dus het betekent veel voor me dat ik dit Britste merk mag representeren,' vertelt Lily James aan Women's Wear Daily. 'Het schieten van mijn eerste campagne was zo speciaal, ik wil niet te veel verklappen maar ik had er ongelofelijk veel plezier in om een andere kant van mezelf te laten zien.' 

Van actrice naar model

Dit is de eerste grote campagne voor de actrice, die tot nu toe enkel geroemd werd op het witte doek. Burberry zag iets in James en benaderde haar vervolgens voor de campagne: 'Ik bewonder haar werk al een lange tijd,' vertelt Burberry's CEO Christopher Baily. 'Ik was verrast door haar prachtige charme en haar warmte toen we elkaar ontmoetten, dus het was een cadeau om met haar te mogen samenwerken voor deze shoot.' De campagnebeelden van Lily James voor Burberry worden in augustus onthuld. 

Heeft Kim Kardashian zojuist een tool voor de perfecte selfie uitgevonden?

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten