Vogue
Jean Paul Gaultier Voor Lindex

fashion

Jean Paul Gaultier Voor Lindex

Datum
Getty Images - Jean Paul Gaultier met Dita von Teese

Ontwerpers en betaalbare modemerken slaan steeds vaker de handen inéén, en dat zijn al lang niet meer alleen de H&M's, Topshops en Targets van deze wereld. De allernieuwste samenwerking is die tusseen Jean Paul Gaultier en de Scandinavische keten Lindex. De samenwerking is opgezet te ere van het 60-jarig bestaan van Lindex en van elk verkochte item zal 10 procent van het bedrag naar fondsen voor borstkankeronderzoek gaan.

Energie
Nina Starck, head of design bij Lindex, zegt dat Gaultier's label qua instelling goed bij Lindex past vanwege de energie en het zelfvertrouwen dat het label uitstraalt. De collectie zal bestaan uit dames- en kinderkleding, accessoires en lingerie. Gaultier beschrijft zijn collectie als gedurfd, chique en sterk. 

Herfstcollectie
Eerder werkte Lindex al samen met modehuizen Matthew Williamson en Missoni. Jean Paul Gaultier ontwierp al eens voor het Amerikaanse Target in 2005 en het Franse La Radoute in 2010. De collectie voor Lindex wordt op 8 oktober in de winkels verwacht en zal in geselecteerde Lindex winkels te koop zijn en online. 

In Gesprek Met Suzy Menkes

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten