Vogue
Jennifer Lawrence gaat geen sorry zeggen

fashion

Jennifer Lawrence gaat geen sorry zeggen

Datum
Getty Images

Jennifer Lawrence is een van de weinige sterren die een sorry-not-sorry attitude heeft tegenover feesten. Nadat Jennifer veel kritiek ontving over een video waarin zij dansend te zien is, besloot zij erop te reageren. 

De American sweetheart gaat los 

Gisteren kwam er een video vrij waarin de actrice aan het paaldansen was in een club in Wenen, Oostenrijk, waar ze was voor haar nieuwe film Red Sparrow. Het werd door verschillende media, zoals National Enquirer, gebracht alsof Jennifer compleet los was gegaan 'De American sweetheart gaat los als een gogo danseres'. De oplettende kijker zal meteen zien at de video minder spectaculair is dan wordt beweerd, Jennifer danst een beetje in het filmpje. 

Geen schaamte

Toch heeft Lawrence totaal geen schaamte. Ze reageerde op de artikelen via een Facebook post, waar ze duidelijk maakt dat ze geen spijt heeft van wat ze heeft gedaan. 'Kijk, niemand wilt eraan herinnerd worden dat ze hebben geprobeerd te dansen in een stripperpaal, en al helemaal niet via het internet. Het was de verjaardag van een van mijn beste vrienden, en ik ga me hier niet voor verontschuldigen. Ik had een geweldige nacht. En ohja, in de video draag ik geen bh maar een Alexander Wang top. En ik vind dat ik best goed kan dansen, ook zonder core strength.' Jennifer ontving veel lovende reacties van fans, vanwege haar eerlijkheid. Inmiddels zou men toch moeten weten dat girls just wanna have fun...

Dit model was ‘te dik’ voor Louis Vuitton en vertelt nu haar verhaal

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten