Vogue
Kim Kardashian deelt de uitdagingen van een kind krijgen via een draagmoeder

fashion

Kim Kardashian deelt de uitdagingen van een kind krijgen via een draagmoeder

Datum

Kim Kardashian (37) en haar man Kanye West verwachten voor het eind van dit jaar hun derde kind via draagmoederschap. Wegens de complicaties in haar vorige zwangerschappen werd de realityster geadviseerd niet opnieuw zwanger te raken. Maar het draagmoederschap is zwaarder dan ze had verwacht, vertelt Kim openhartig aan Entertainment Tonight. ‘Iedereen die zegt of denk dat het de easy way out is heeft het helemaal verkeerd,’ aldus Kardashian.

Controleverlies

Kim Kardashian zegt dat het verwachten van een kind per draagmoederschap ‘veel moeilijker’ is dan ze had verwacht. Alhoewel ze in het begin opgelucht was dat ze geen fysieke ongemakken van een zwangerschap had, heeft ze veel moeite met het gebrek aan controle. ‘Weet je, het is heel anders,’ vertelt ze aan ET. ‘Ik denk dat het veel moeilijker is op deze manier, omdat je de controle niet hebt. Natuurlijk kies je iemand die je volledig vertrouwt en waar je een goede band en relatie mee hebt, maar… omdat ik weet dat ik mijn eerste twee kinderen wel heb kunnen baren en dit kind niet - dat is moeilijk voor me. Dus het is zeker een moeilijkere ervaring dan ik had verwacht, gewoon wat betreft controle.’

Onverwacht

Dat ze zo zou reageren had de realityster echter niet verwacht, gezien de complicaties van haar eerdere zwangerschappen. Met de bevalling van dochter North en zoon Saint leed Kim namelijk aan ‘placenta accreta’, een gevaarlijke aandoening waarbij de placenta te dicht aan de baarmoederwand vastzit waardoor ernstig bloedverlies kan ontstaan. Daarom kozen Kim en haar man Kanye dit keer voor een draagmoeder. ‘Ik haatte het om zwanger te zijn… Ik dacht dat dit zo makkelijk zou worden,’ zegt de beauty mogul.

Babyshower

Desondanks verheugt de reality-ster zich uiteraard enorm op de komst van haar kind. Ook haar dochter North kijkt uit naar nog een jonger broertje of zusje. ‘Ik weet niet hoe mijn zoon gaat reageren omdat hij het nog niet snapt, maar mijn dochter verheugt zich er enorm op,’ aldus Kim. Dit weekend vierde ze met familie en vrienden de komst van het kind met een extravagante baby shower. Ze gaf een groot feest in kersenbloesenthema in haar huis in Bel Air. Onder meer Kris Jenner, zus Khloé Kardashian en vriendin Chrissy Teigen waren aanwezig. De precieze uitrekendatum en de sekse van de baby zijn nog niet bekend.

Gigi Hadid ruilt haar hakken in voor flats met haar nieuwe schoenenlijn

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten