Vogue
Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben een twinning moment in nieuwe Yeezy collectie

fashion

Kim Kardashian en Kylie Jenner hebben een twinning moment in nieuwe Yeezy collectie

Datum
Auteur
Door de redactie
X17 online, via Vogue.com

Ook al is het nog niet zo lang geleden dat Kylie Jenner beviel van haar eerste dochter Stormi Webster, valt het niet te ontkennen dat de jongste Kardashian-Jenner telg weer helemaal in vorm is. Jenner werd afgelopen maandag gefotografeerd samen met zus Kim Kardashian West op de straten van Calabasas, een stadje in de buurt van Los Angeles, in de nieuwste Yeezy-collectie van Kanye West.

Fashionshow

In plaats van een traditionele modeshow verscheen Kim begin dit jaar al in guerrilla paparazzi-stijl in de Yeezy Season 6 collectie van manlief Kanye, net als vriendin Paris Hilton trouwens. Gezien Kim wederom de allernieuwste collectie toont (in hetzelfde stadje) samen met twinning zusje Kylie Jenner, gaat het volgens bronnen om een zelfde soort campagne.

Yeezy Season 7/8

Zowel Kim als Kylie waren gekleed in atletische bodycon ensembles met leggings die hoogstwaarschijnlijk afkomstig zijn van de nieuwste, nog niet vertoonde Yeezy Season 7 of 8 collectie. Kim was van top tot teen gehuld in mosgroen en grijs, inclusief fannypack en turquoise sock boots. Kylie leek bijna identiek aan Kim en verscheen in een grijze look met een blauwe tas. Beiden maakten hun look af met sportieve zonnebrillen, die we al eerder zagen bij onder anderen Gigi Hadid en onverwacht stijlicoon prinses Anne. Volgens fanaccounts verscheen Kim ook nog in andere vermoedelijke Yeezy looks, inclusief een oranje bouwvakkerstenue en lichtblauwe spandex met zilverkleurige lieslaarzen. Wanneer de Yeezy Season 7/8 collectie in de winkels ligt, is nog niet bekend.

Instagram/@kimberlykikiwest
Instagram/@kimberlykikiwest

Dit zijn volgens influencers de coolste sneakers van 2018

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten