Vogue
Koningin Máxima bezoekt Voorburg in ontwerp van Natan

fashion

Koningin Máxima bezoekt Voorburg in ontwerp van Natan

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

De koningin was begin deze week aanwezig bij scoutinggroep Hubertus Brandaan in Voorburg waar ze arriveerde in een look van Edouard Vermeulen , ontwerper van het modehuis Natan. Noem Vermeulen gerust één van Maxima's favoriete ontwerpers. Zo draagt ze wel vaker een look van het Belgische merk

Avontuurlijke reis

Koningin Máxima werd door meer dan twee handenvol internationale vrijwilligers ontvangen bij een bijenkomst van de organisatie van Roverway 2018. Dat is een internationaal evenement voor scouts tussen de 16 en 22 jaar uit Europa, dat één keer per drie jaar wordt georganiseerd. Na de introductie over het wereldwijd bekende project, vertellen verschillende coaches en scouts uitgebreid over hun plannen. Als afsluiter van haar bezoek aan de scoutinggroep Hubertus Brandaan geeft koningin Máxima het symbolische startsein voor de jongeren die eind juli aan hun avontuurlijke reis beginnen. Aan Roverway 2018 doen ongeveer vierduizend scouts mee uit vijftig verschillende landen. Zes dagen lang zullen de jongeren door Nederland reizen. De bedoeling van deze Path-fase is om zichzelf te ontwikkelen, actief te zijn en plezier te beleven met leeftijdsgenoten. 

Getty Images

Lichtroze look

Máxima koos voor de bijeenkomst een blouse van lichtroze zijden crêpe en een geplooide katoenen midi-rok van het modehuis Natan. Lakleren beige pumps, grote druppelvormige oorbellen en een lichtroze Chanel-tas maken haar look compleet.

Getty Images

Longchamp organiseert eerste modeshow ooit in New York

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten