Vogue
Kylie Jenner gaf een babyshower vlak na die van zus Kim Kardashian

fashion

Kylie Jenner gaf een babyshower vlak na die van zus Kim Kardashian

Datum

Naar verluidt is Kim Kardashian West niet de enige van haar familie die het afgelopen weekend de komst van een nieuwe baby vierde. Zo zou haar jongste zus Kylie Jenner (20) ook een babyshower hebben gehost bij haar thuis in Los Angeles, de dag na het feest van Kim.

Pyjama party

Het Amerikaanse magazine People meldt dat Jenner een low-key baby shower organiseerde, met enkel haar beste vriendin en familie. Op social media werd er nauwelijks over gepost. Volgens bronnen was het thema van het feestje ‘pyajama party’ en het decor bestond voornamelijk uit roze rozen, zo kwam naar voren uit een Snapchat die de realityster die dag postte. De kleur van de rozen lijkt een hint naar de sekse van de baby – is Kylie in verwachting van een meisje?

Kylie, Khloé en Kim

Zo’n twee maanden geleden werden de eerste zwangerschapsgeruchten over Kylie Jenner de wereld in geslingerd. Naar verluidt zou ze in verwachting zijn van haar eerste kindje met rapper Travis Scott. Zelf heeft ze het nieuws nog niet bevestigd. Overigens is haar zus Khloé Kardashian vermoedelijk ook zwanger, maar ook die heeft nog niet gereageerd op de geruchten. De enige die het nieuws heeft bevestigd is Kim Kardashian, die haar derde kind met behulp van een draagmoeder nog voor de Kerst verwacht.

Achter de schermen bij Balmain x Victoria's Secret met Olivier Rousteing

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten