Vogue
Meerdere Victoria's Secret show modellen krijgen naar verluidt geen Chinees visum

fashion

Meerdere Victoria's Secret show modellen krijgen naar verluidt geen Chinees visum

Datum
Getty Images

Aanstaande maandag 20 november vindt de Victoria's Secret 2017 show voor het eerst plaats in China, Shanghai. Maar helaas is voor een aantal nieuwe modellen de droom om mee te lopen in de fameuze show al vroegtijdig ten einde. 

Geen visum

Vier modellen zouden naar verluidt geen Chinees visum hebben gekregen om het land in te kunnen voor de show, aldus online fan accounts. Het zou gaan om Julia Belyakova, Kate Grigorieva en Irina Sharipova uit Rusland, alsook Dasha Khlystun uit Oekraïne. Het Instagram-account @VSModelSpain postte een screenshot van een converatie met Khylstun in hun Instagram Stories waarin het model bevestigt dat ze niet mee zal lopen.

Screenshot Instagram Stories @vsmodelspain
 

Het is nog niet duidelijk waarom China de vier modellen visa ontzegd heeft, aangezien de relaties tussen de beide landen met China goed zouden zijn. Afgelopen oktober overleed echter wel een 14-jarig Russisch model na een fashion show in Shanghai te hebben gelopen. Russische autorireiten onderzoeken nu haar dood. 

Boos op Gigi Hadid

Er zijn nu ook geruchten op gang gekomen dat andere modellen visa-problemen hebben, en veel boze Chinese Victoria's Secret fans roepen op om Gigi Hadid een visum voor de show te ontzeggen voor een video die zij eerder in 2017 op social media plaatste en die in hun ogen racistisch zou zijn. 

Gucci komt met kerstkaarten die je zelf kunt customizen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten