Vogue
Modellen lopen de Ralph Lauren-show op blote voeten

fashion

Modellen lopen de Ralph Lauren-show op blote voeten

Datum
InDigital

De show van Ralph Lauren gisteren tijdens New York Fashion Week stond volledig in het teken van Jamaica. Dat maakte de ontwerper vlak voor de show al via Instagram bekend. Daarop plaatste hij een foto van hem en zijn vrouw op het eiland met de tekst: 'Middenin de winter kan ik even uit de tijd stappen.' Die relaxte sfeer zagen we vervolgens duidelijk terug op de catwalk, voornamelijk door het gebrek aan schoenen.

Op blote voeten

Ja, dat lees je goed: een aantal modellen liep gewoon op blote voeten de catwalk over. De eerste zes om precies te zijn. Daarmee probeerde de ontwerper de ontspannende eilandsfeer over te brengen. Daarnaast droegen de modellen wijdvallende jurken, sandalen, espadrilles, rieten tassen en frisse kleuren: de combinaties blauw-wit en geel-groen (van de Jamaicaanse vlag) kwamen regelmatig terug in de looks, die gedragen door o.a. Yasmin Wijnaldum, Mayowa NicholasRomee Strijd, Roos Abels en Romy Schönberger. Ook broer en zus Bella en Anwar Hadid liepen mee in de show.

InDigital
InDigital
InDigital

Magische plek

Tot slot deed ook de catwalk zelf niet onder aan het thema. Zo waren de heerlijke lounge-stoelen, grote blauwe vazen met exotische planten en een weerspiegeld blauwe ondergrond 'geheel geinspireerd op het huis van Ralph Lauren in Jamaica', laat het modehuis op Instagram weten. Een huis waar hij vaak komt om even te ontsnappen. 'Iedereen droomt van een magische plek waar je even uit de tijd en in de schoonheid van de natuur kan stappen. Ik wilde met de show deze sfeer overbrengen', aldus Ralph Lauren over zijn show.

 

Jason Wu verlaat Hugo Boss om zich 'volledig te focussen op eigen label'

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten