Vogue
Paris Hilton komt met nieuwe single 'I Need You', net nu je 'Stars Are Blind' vergeten was

fashion

Paris Hilton komt met nieuwe single 'I Need You', net nu je 'Stars Are Blind' vergeten was

Datum
Auteur
Zoe Rosielle

Speciaal voor Valentijnsdag lanceert Paris Hilton vandaag haar mierzoete nieuwe single 'I Need You', haar eerste muzikale uitspatting in twaalf jaar. De vorige hit kan je je misschien nog wel herinneren, ook al wil je dat waarschijnlijk helemaal niet. In 2006 bracht de orginial It-girl de single 'Stars Are Blind' uit, die naar mate dit artikel vordert waarschijnlijk steeds vaker door je hoofd gaat spoken.

Even though the gods are crazy 
Even though the stars are blind 
If you show me real love baby 
I'll show you mine… 

Ook de clip uit 2006, waarin Hilton krioelt op de set van een fotoshoot (?) met de fotograaf – let wel, lang voor het #MeToo tijdperk – staat voor altijd op ons netvlies gebrand:

In de aankondiging op Instagram konden we Paris Hilton al zien in een scène zoals die uit de film American Beauty, waarin actrice Mena Suvari bedekt onder enkel rozenblaadjes begeerlijk in de camera kijkt. Ook toverde Paris – "That's Hot" – Hilton zich voor de gelegenheid om tot Marilyn Monroe, en zagen we mierzoete cover art voorbij komen. Over smaak valt duidelijk niet te twisten. De reality ster, voormalig bff van Kim Kardashian en Nicole Richie en eigenaar van haar eigen beautymerk DJ't al een aantal jaren in clubs en casino's, en brengt dus vandaag – overigens geheel ongevraagd – een nieuwe single uit. 'I Need You' belooft een waardige opvolger van 'Stars Are Blind' te worden, als we de boven- en onderstaande sneak peeks mogen geloven. 

De terugkeer van Paris loopt in lijn met de hervonden interesse en fascinatie met alles wat met de the noughties (de periode van 2000-2009) te maken heeft. Denk ook aan chokers, Juiy Couture en buikkettingen. Paris Hiltons nieuwe single lanceert vandaag op iTunes, net op tijd om je Valentijn de stuipen op het lijf te jagen.

Tot op je enkels in de popcorn bij Calvin Klein – en Raf Simons belangrijke boodschap hierachter aan Amerika

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten