Vogue
Penélope Cruz is nieuwe Chanel-ambassadeur

fashion

Penélope Cruz is nieuwe Chanel-ambassadeur

Datum
Auteur
Door de redactie
Getty Images

De Spaanse actrice Penélope Cruz (44) wordt het nieuwe gezicht van de cruise 2018-19 campagne van Chanel, geschoten door Karl Lagerfeld himself.

In 1999 mocht ze voor het eerst een Chanel-show bijwonen, niet veel later werd Lagerfeld een van haar favoriete ontwerpers en kleedde haar voor zowat de grootste rode loper events. Op het 71ste Cannes Film Festival droeg de actrice nog een vintage Chanel-jurk tijdens de screening van Everybody Knows (Todos Lo Saben) met haar man Javier Bardem.

Penélope Cruz en haar man Javier Bardem tijdens het Cannes Film Festival in mei 2018.

Dé modekoning

Vandaag zal Cruz de front row zitjes warm houden bij de haute couture-show van het Franse modehuis, als bekendmaking van de samenwerking. 'Het is zo'n iconisch merk en Karl is gewoonweg een genie. Ik bewonder alles wat hij heeft gedaan sinds ik een klein meisje was, dus het is een plezier om met hem samen te werken. Hij is dé modekoning, we hadden een heel leuke fotoshoot, dus om voor zijn camera te staan is een echt avontuur', zei Cruz tegen WWD.

In maart dit jaar werd actrice Margot Robbie nog als gezicht van Chanel gedoopt. Nu mag ook Penélope zich aan het rijtje toevoegen naast onder anderen Willow Smith, Kristen Stewart, Keira Knightley en Lily-Rose Depp.

Oprah Winfrey siert de cover van de Britse Vogue

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten