Vogue
Self-Portrait opent eerste boetiek in Londen

fashion

Self-Portrait opent eerste boetiek in Londen

Datum
Self-Portrait

Het Britse modelabel Self-Portrait opent binnenkort diens allereerste boetiek in Londen. Het label werd bekend door de vrouwelijke, betaalbare jurken, geliefd door onder andere Kristen Stewart, Meghan Markle en Miranda Kerr.

Londen

Op 22 maart opent Self-Portrait de eerste fysieke boetiek op Ablemarle Street, in Londen. ‘De reden dat ik voor Ablemarle Street heb gekozen [vlakbij Alexander Wang, Malone Souliers en Tom Browne, red] is de energie die in deze buurt hangt. Het is niet zo pretentieus. Het heeft wel dat luxe-gevoel, maar is net wat edgier,’ vertelt ontwerper Chong in een interview met WWD . Beroemdheden lopen weg met de ontwerpen van Chong. Zo droeg Meghan Markle tijdens een van haar eerste ontmoetingen met koningin Elizabeth een kanten jurk van Self-Portrait en waren onder andere Jessica Biel, Reese Witherspoon en Alexa Chung op de rode loper te zien in een ontwerp.

Self-Portrait

Boetieks

In de boetiek - een ontwerp van Casper Mueller Kneer Architects - zal de read-to-wear lijn van Self-Portrait te koop zijn. Ook zal de boetiek alle accessoires van het modelabel verkopen. Volgens oprichter Han Chong is dit slechts het begin. In de aankomende drie tot vijf jaar wil de ontwerper acht tot tien nieuwe winkels openen, in Amerika en Azië. Han laat aan WWD weten dat er ook nieuwe samenwerkingen in de planning staan. Ook de aankomende samenwerkingen zullen bestaan uit betaalbare collecties. ‘Dat is altijd mijn beginpunt bij alles, omdat ik iedereen aan wil spreken,’ aldus Chong. 

Self-Portrait

Kylie Jenners tassencollectie is meer dan een miljoen dollar waard

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten