Vogue
Showt Khloé Kardashian voor het eerst haar baby bump?

fashion

Showt Khloé Kardashian voor het eerst haar baby bump?

Datum

Fans weten het zeker: Khloé Kardashian heeft zojuist voor het eerst haar zwangerschapsbuikje met de wereld gedeeld. De realityster postte een foto op Instagram van haar Good American-kledinglijn, waarop ze te zien is een fluwelen pak.

Zwijgen

Zelf zwijgt Khloé nog over de zwangerschap. Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Kardashian zwanger zou zijn van haar eerste kindje. De 33-jarige bevestigt het nieuws tot op heden niet. Volgens bronnen Khloé bijna vijf maanden zwanger zijn, net als zusj Kylie Jenner. Volgers reageren uitgelaten onder de Instagramfoto van Khloé. ‘Eindelijk: de baby bump!’ schrijven ze onder de foto. Of het daadwerkelijk om een beginnend zwangerschapsbuikje gaat, is niet duidelijk.

Verwarring

Een latere post van Khloé Kardashian zorgt voor nog meer verwarring. Ze post een foto van Kim Kardashian Wests extravagante babyshower. Op de foto straalt ze in een lichtblauwe jurk, tussen tientallen kersenbloesems. Op de foto is echter geen sprake van een zwangerschapsbuik, terwijl de 33-jarige nu inmiddels zo'n vijf maanden zwanger zou moeten zijn. Khloé Kardashian blijft zwijgen.

Daar zijn ze: de eerste foto’s van Rumi en Sir Carter

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten