Vogue
Stella McCartney brengt jurken uit die identiek zijn aan Meghan Markle's trouwlook

fashion

Stella McCartney brengt jurken uit die identiek zijn aan Meghan Markle's trouwlook

Datum
Getty Images

Naast de trouwjurk ontworpen door Givenchy's Clare Waight Keller, was daar ook de avondlook van bruidje Meghan Markle die was ontworpen door Stella McCartney. Vol lof werd deze tweede bruidsjurk ontvangen, die ergens deed denken aan Carolyn Bessette Kennedy's slipdress die ze tijdens haar grote dag droeg.

Stella McCartney

Trouwcollectie

De Britse ontwerper brengt nu een capsulecollectie aan jurken uit die identiek zijn aan het design dat ze voor Markle bedacht voor haar trouwdag met prins Harry. Let wel, er zullen maar 46 van gemaakt worden – 23 in leliewit en 23 in onyxzwart. De jurken zullen verkrijgbaar zijn tegen een redelijke prijs van €4500, bij de nieuwe winkel van het modehuis op Old Bond Street Store. Daar gaat geheid een run op komen. De collectie is genaamd 'Made With Love' en zal – zoals alle McCartney designs – vervaardigd worden van enkel duurzame stoffen. Er worden as we speak private viewings van de jurken gehouden in Stella McCartney's store. Interesse? Mail dan 23oldbond.store@stellamccartney.com en wacht op persoonlijk bericht van McCartney zelf, die de gelukkigen zal selecteren. 'Made With Love' zal bovendien uitgebreid worden met een speciale trouwcollectie voor Lente/Zomer 2019.

De Vogue Royal Wedding Special ligt nu in de winkels! Met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei. Of bestel dit collector's item van Vogue direct online!

Breaking! Dries van Noten verkoopt meerderheidsaandeel van zijn modehuis

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten