Vogue
Victoria Beckham ontkent geruchten dat zij ontwerper is van Meghan Markle's trouwjurk

fashion

Victoria Beckham ontkent geruchten dat zij ontwerper is van Meghan Markle's trouwjurk

Datum
InDigital

Victoria Beckham heeft de geruchten dat zij de ontwerper zou zijn van Meghan Markle's trouwjurk de wereld uit geholpen. In een interview met The Guardian heeft de modeontwerpster laten weten dat ze niet gevraagd is om de jurk van Meghan te ontwerpen. Nóg niet, althans.

Stijladvies

Onlangs werd namelijk wel duidelijk dat de twee goed met elkaar overweg kunnen. Zo geeft Victoria de toekomstige bruid stijladvies en zouden ze ook contact hebben. Dat heeft een vriend van de familie Beckham aan het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair laten weten. Kort daarna verschenen de officiële verlovingsfoto's van Meghan Markle en prins Harry, waarop Meghan een witte trui van Victoria Beckham draagt. Sindsdien draait de geruchtenmolen volle touren. Tot nu, dus.

Britse ontwerper

'Ze zag er prachtig uit in die trui, en ik ben er zeker van dat het een hele leuke bruiloft gaat worden, maar nee, ze heeft me niet gevraagd om haar jurk te ontwerpen', aldus Beckham tegen The Guardian. Of Meghan al een keuze heeft gemaakt voor haar jurk (en wie dat dan zal zijn) is nog onduidelijk. Vermoedelijk wel een Britse ontwerper, wat betekent dat de lijst van potentiële gelukshebbers steeds kleiner wordt.

Modellen lopen de Ralph Lauren-show op blote voeten

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten