Vogue
Victoria Beckham x Reebok: wat we tot nu toe weten

fashion

Victoria Beckham x Reebok: wat we tot nu toe weten

Datum

In november 2017 liet Victoria Beckham weten dat ze samen met het Duitse sportmerk Reebok gaat samenwerken, maar tot gisteren was er nog weinig bekend over de collectie. Tot nu: de lancering werd gisteren in Californië gevierd, en voor de gelegenheid plaatste Beckham meerdere foto’s van de collectie op Instagram, onder andere met basketballegende Shaquille O’Neal.

Modellenzoons

Shaq attack! Limited edition merch coming soon!’ was het onderschrift van de eerste foto. ‘Net vandaag ervoor gekozen om geen hakken te dragen?’ grapte de 43-jarige mode-ontwerpster in een andere foto, waar het lengteverschil tussen de twee op hilarische wijze duidelijk wordt­ – ‘Shaq’ is 2.15 meter! Op de foto dragen beiden een uniseks shirt uit de collectie, in het zwart en wit. Wat we tot nu toe weten over de collectie: ten eerste staan Beckhams zoons model voor de campagne, zoals te zien in de foto met Romeo Beckham (die in 2012 al voor Burberry model stond). Zowel David (42), Brooklyn (19), Romeo (15) en Cruz Beckham (13) waren gisteren aanwezig bij de Victoria Beckham x Reebok lancering. Niet verbazend, aangezien ze hun succesvolle moeder wel vaker vanaf de zijlijn aanjuichen.

Eerbetoon

Ook weten we nu dat de collectie geïnspireerd is op Shaquille. Volgens The Standard zei Victoria gisteren: ‘Ik had zoveel plezier vannavond, nu ik verwelkomd ben ik de Reebok-familie door Shaq. De merch collectie is echt een viering van hem, de jaren negentig en Reeboks erfgoed.’ Op de eerste kledingstukken, gedragen door Victoria en haar zoons tijdens de lancering, is duidelijk een silhouet van basketballende Shaq te zien. ‘Mijn esthestiek realiseren met sportkleding is iets dat ik al lang wilde doen. Door samen te werken met Reebok kan ik mijn visie tonen in een nieuwe categorie,’ legde Beckham uit over de sportswear samenwerking. Eind 2018 word de Victoria Beckham x Reebok collectie in de winkels verwacht.

Instagram hit: dit is dé zomerjurk die je kast nog mist voor aankomende zomer

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten