Vogue
Victoria’s Secret Angel Adriana Lima doet een boekje open over haar routine voor de show

fashion

Victoria’s Secret Angel Adriana Lima doet een boekje open over haar routine voor de show

Datum

In een interview met Harper’s Bazaar UK vertelt Adriana Lima over haar voorbereidingen voor de Victoria’s Secret show in Shanghai. Ze liep haar eerste show voor het merk in 1999 en is ondertussen een doorgewinterde Angel die haar tips en tricks met de wereld deelt.

Even geen snoep

Adriana Lima was pas 18 jaar toen ze haar eerste Victoria’s Secret show liep. Bijna twintig jaar later heeft ze al drie keer de felbegeerde Fantasy Bra gedragen (bij elkaar ter waarde van ruim 7,6 miljoen euro) en kwam ze in 2013 binnen op nummer drie als best verdienende model ter wereld. Ze is ondertussen achttien jaar actief als model en traint natuurlijk het hele jaar door om haar figuur te behouden. Maar ‘zo’n twee maanden voor de Victoria’s Secret-show train ik nog harder en eet ik gezonder,’ vertelt ze aan Harper’s Bazaar UK. ‘Ik probeer ook niet teveel snoep te eten, wat nogal moeilijk is omdat ik er dol op ben. (…) Ik ben verder gek op smoothies, vers fruit en groenten. Ik slik ook vitamines en drink veel kruidenthee.’ Sinds ze kinderen heeft gekregen, merkt ze dat ze nog harder moet trainen om slank te blijven. Ze geeft tips aan nieuwe moeders: ‘Werk hard, maar verslons je lichaam niet door benodigde voedingsmiddelen te missen, want het is heel belangrijk om je energie op peil te houden als je in de sportschool staat.’

Ultieme workout-tip

Net zoals Romee Strijd en Sanne Vloet sport de Braziliaanse op meerdere manieren. ‘Ik houd van boksen, maar ik doe ook aan circuit training en hardloop veel.’ Volgens Lima is de sleutel tot succes om haar lichaam actief te houden. ‘Als ik reis probeer ik graag nieuwe keukens uit die misschien niet altijd gezond zijn. Maar als het kan sport ik in de gym van het hotel of ga ik buiten rennen.’ Haar beste tip voor op reis is om altijd een springtouw bij je te hebben. ‘Ik spring tien minuten in mijn kamer zodra ik wakker word om mijn hartslag omhoog te krijgen.’ Met die oefening kan ze toch altijd van haar favoriete Braziliaanse gerecht ‘feijoada’ genieten. En niet te vergeten: chocoladetaart, maar wie houdt daar nu niet van?

Karl Lagerfeld onder vuur wegens Holocaust opmerking

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten