Vogue
Vogue zoekt productie stagiair(e)

fashion

Vogue zoekt productie stagiair(e)

Datum
Marc de Groot, Vogue Nederland, first issue 2012.

We zijn per februari op zoek naar een multi-getalenteerd persoon om het Vogue team te versterken als Productie Stagiair(e) op onze redactie te Amsterdam. Wij bieden een veelzijdige en uitdagende stage aan, waarin je volledig meedraait in het productieteam van Vogue Nederland. Je ondersteunt de fashion producer met alle taken die bij het maken van een modeproductie (van shoots tot video's) komen kijken. 

Vereisten

Je studeert op HBO of WO-niveau. Je bent communicatief sterk, flexibel, georganiseerd, initiatiefrijk en je bezit over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je goed in multitasken en functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Ben je per direct beschikbaar en sta je ingeschreven bij een hogeschool of universiteit? Dan zoeken wij jou! De stage duurt idealiter minimaal 6 maanden, gedurende 5 dagen per week (minder dagen per week is niet bespreekbaar). Wij bieden geen afstudeerstages aan. 

Als je denkt dat deze stage iets voor jou is, mail ons dan zo spoedig mogelijk o.v.v. Vogue Productie Stage naar georgina.schrama@vogue.nl. Vergeet niet je cv met je motivatiebrief mee te sturen. 

Als niet kan worden voldaan aan bovenstaande vereisten, zal de sollicitatie niet in behandeling worden genomen. 

Marc Jacobs sluit laatste boetiek in Londen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten