Vogue
Voor alle modeliefhebbers: de Designer-Vintage Sale in het Amstel Hotel komt er weer aan

fashion

Voor alle modeliefhebbers: de Designer-Vintage Sale in het Amstel Hotel komt er weer aan

Datum
Jonathan Daniel Pryce

Designer items voor een fijn prijsje? Houd een plekje vrij in je agenda want de inmiddels befaamde Designer-Vintage Sale komt er weer aan. Op zaterdag 6 mei organiseert pre-owned designerwebshop Designer-Vintage het designer sale evenement van je dromen. Voor één dag wordt de gehele begane grond van het Amstel Hotel in Amsterdam omgetoverd tot een shopping walhalla. Hier scoor je designer stukken van de meest iconische merken voor een klein prijsje.

Designer-Vintage

Droomitems voor een zachte prijs

Naast een selectie van de most-wanted items uit de Designer-Vintage collectie vind je ook de mooiste designer tassen en andere befaamde merken in de selectie van Salon Heleen Hülsmann en de mooiste vintage vondsten van 035 Vintage en Vintage-United. Genoeg geshopt? Dan kun je gratis je nagels laten lakken bij KOH en geuradvies krijgen bij Skins Cosmetics. Ook maak je gedurende de dag kans op een waanzinnige prijs. Wat dat zal zijn is nog niet bekend, maar daar kom je achter door het Facebookevenement van Designer-Vintage goed in de gaten te houden. Na afloop van het evenement krijgt iedere bezoeker een goodiebag t.w.v. 50 euro mee naar huis, inclusief een waardebon van €35,- waarmee je kosteloos een designer item kunt verkopen op Designer-Vintage.com. Kers op de taart: in de hal van het Amstel Hotel worden ook verse stroopwafels gebakken waarvan de opbrengst naar Only Friends gaat, een sportcentrum voor kinderen met een handicap.

Bemachtig hier zo snel mogelijk een kaartje voor de Designer-Vintage Sale, op 6 mei in het Amstel Hotel van 10:00 tot 17:00 uur. 

Prins William eist schadevergoeding voor publicatie van topless foto's Kate Middleton

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten