Vogue
You're invited! De feestelijke lancering van Vogue Royal Wedding Issue in de Bijenkorf Amsterdam

fashion

You're invited! De feestelijke lancering van Vogue Royal Wedding Issue in de Bijenkorf Amsterdam

Datum
Getty Images

Vogue lanceert The Royal Wedding Issue, een exclusief verslag met de mooiste foto’s van de meest romantische dag van 2018 – het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Met een uitgebreid verhaal over de kersverse prinses Meghan, die aan het begin staat van de rol van haar leven. Alles over de veelzijdige, sprankelende persoonlijkheid van Her Royal Highness en hoe zij en haar prins elkaar voor het eerst ontmoetten. En dat moet gevierd worden!

Getty Images

Je eigen Vogue Wedding Cake

Verder in deze wedding special: het meeslepende levensverhaal van Lady Di. Diana’s jongste zoon, tevens de wildste Windsor, heeft zijn naughtiness niet van een vreemde, zo blijkt uit het diepgaande portret over Harry. Maar ook: de koninklijke geschiedenis van intriges, onmogelijke verlangens en gebroken levens, de meest iconische jawoorden, memorabele rock-’n-roll-weddings en onvergetelijke you-may-kiss-the-bride-momenten. De officiële lancering vindt woensdag 23 mei plaats om 17:00 uur in de Bijenkorf Amsterdam. En die wil je niet missen! Tijdens deze feestelijke lancering krijgen de eerste 100 gasten een Vogue Wedding Cake cadeau bij aankoop van het nummer. Ook kun je in volledige Vogue Royal Wedding style op de foto in de photobooth. Zien wij je daar?

WAT: Lancering Vogue Wedding Special
WAAR: de Bijenkorf Amsterdam, begane grond tussen Chanel en Dior op beauty-afdeling
WANNEER: Woensdag 23 mei 17:00 uur
WEES SNEL: Eerste 100 gasten krijgen wedding cake cadeau bij aankoop van nummer én je kan in Vogue Royal Wedding-stijl op de foto!

Vogue lanceert op dinsdag 22 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van de royal wedding op zaterdag 19 mei! Bestel nu alvast dit collector's item van Vogue vooruit, zodat je deze als eerste in huis hebt!

Roland Mouret: wat je moet weten over de modeontwerper

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten