Vogue
A Decade of Denham: lancering Denham x Atelier Reservé in Amsterdam

fashion

A Decade of Denham: lancering Denham x Atelier Reservé in Amsterdam

Datum
Auteur
Fiona Hering
Denham x Atelier Reservé

Beregezellig was het woensdagavond in de Denham Flagship Store in de Hobbemastraat in Amsterdam. Jason Denham vierde er het tienjarig bestaan van zijn premium denim brand – elke maand een event of lancering van een bijzondere limited edition co-lab – dit keer met Atelier Reservé. Het Amsterdamse upcycle label van illustrator en fotograaf Alljan Moehamad en modeontwerper Deyrinio Fraenk, dat kledingstukken hergebruikt door er compleet nieuwe producten van te maken.

Het duo nam vier Denham classics onder handen (twee broeken, een denimjacket en een kimono) wat resulteerde in vintage bleached, gelaagde distressed pieces versierd met borduurwerk, patches, artwork, een met de hand gestempeld logo, en sportswearbranding in de vorm van pipings langs broek en mouwen. De kimono is gemaakt van vier verschillende stoffen, die allen op een eigen manier slijten, het spijkerjasje heeft een geborduurde tijger op het rugpand, de damesbroek geborduurde achterzakken.

Denham x Atelier Reservé

Denham werkt graag met House Guest Artists, en Alljan Moehamad – artiestennaam Skulljan -  was één van de eersten die zeven jaar geleden door Jason Denham werd uitgenodigd. Dat leverde tien special edition tekeningen op van een doodskop, waarin Denham’s bekende schaarlogo was verwerkt. De print verscheen op T-shirts, sjaals en aan de binnenkant van jasjes.

Er volgen dit jaar nog zeven bijzondere co-labs (houd de website in de gaten!). Wij verheugen ons met name op het indigo loungeconcept met de in Berlijn gevestigde meubelfabrikant met Deense roots, NORR11: Eamesachtige stoelen, sofa’s, tafels, en lampen.

Emily Blunt ziet vervolg op The Devil Wears Prada wel zitten en wij ook

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten