Vogue
Antwerps sieradenlabel Wouters & Hendrix opent eerste winkel in Amsterdam

fashion

Antwerps sieradenlabel Wouters & Hendrix opent eerste winkel in Amsterdam

Datum
Philip Jintes

Konden Nederlandse Wouters & Hendrix fans tot voor kort alleen in België terecht, vanaf nu kunnen ze dat ook in Nederland! Begin deze maand opende het Antwerpse sieradenlabel de deuren van hun eerste internationale winkel in de Negen Straatjes van Amsterdam. Architect Lisa Keller nam een voormalige rariteitenwinkel onder haar hoede en transformeerde het tot een intieme Wouters & Hendrix boetiek. 

Een Nederlandse fanclub

Oudroze velours wandbekleding, messing details, wit en en veel licht, Keller heeft voor een ruime doch boudoirachtige sfeer gezorgd. Naast trouvailles van rommelmarkten, een verzameling van het mooiste Wouters & Hendrix-drukwerk en eigenzinnige etalage-ontwerpen wordt de goud- en zilvercollectie van het juwelenmerk in de winkel gepresenteerd. Elise Taillieu, CEO van Wouters & Hendrix, onthult: 'We zijn erg trots op onze eerste internationale flagship store. De voorbije jaren hebben we in onze eigen winkels en bij multibrandklanten een trouwe Nederlandse fanclub opgebouwd. Amsterdam was dan ook een logische keuze voor een nieuwe winkel.' Kijk in de gallery hieronder binnen bij de nieuwe Wouters & Hendrix winkel in de Oude Spiegelstraat in Amsterdam. 

Wouters & Hendrix, Spiegelstraat 5, geopend op dinsdag t/m zaterdag: 10.30 - 18.00 uur, zondag en maandag: 13.00 - 17.00 uur.

Jennifer Lawrence gaat geen sorry zeggen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten