Vogue
'Echte' vrouwen in lingerie voor nieuwste campagne & Other Stories

fashion

'Echte' vrouwen in lingerie voor nieuwste campagne & Other Stories

Datum
Hedvig Jenning

Ze hebben moedervlekken, tatoeages, littekens en okselhaar, maar werden voor de campagne van & Other Stories bewust niet geretoucheerd. Met de Herfst/Winter 2015 lingerie collectie wil het merk een bredere visie bieden op traditionele schoonheid. Het Zweedse & Other Stories deinst er niet voor terug om niet de gebruikelijke modellen te casten in hun campagnes. Zo stond hun zomercampagne afgelopen jaar in het teken van transgendermodellen Valentijn de Hingh en Hari Nef.

Drie stories

Welnu, gefotografeerd in het Stockholm Atelier door Hedvig Jenning, zien we drie lingerie-verhalen van drie totaal verschillende, maar toch 'gewone' vrouwen. De geportretteerde dames – blogster Helin Honung, cellist en model Kelsey Lu McJunkis en copywriter Ida Jagerfelt – stralen zelfverzekerdheid uit en houden zich verre van doordachte poses. Niks wordt gecamoufleerd, alles wordt juist getoond. En hiermee wil & Other Stories hun opinie voor eens en altijd onderstrepen: het ideale vrouwelijk lichaam is uniek. Bekijk de beelden van de campagne hieronder. 

De lingerie uit deze verhalen is verkrijgbaar in de winkels en op stories.com. Prijzen variëren van €29 voor een soft-bh en €15 voor een kanten slip tot €45 voor een doorzichtige body en €55 voor een zijden hemdje.

Carolina Herrera Pre-Fall 2016

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten