Vogue
Zien: voetbalster Lieke Martens draagt de nieuwe Nike x Off-White WK-collectie

fashion

Zien: voetbalster Lieke Martens draagt de nieuwe Nike x Off-White WK-collectie

Datum
Auteur
Door de redactie
Nike x Off-White

Vorige week werd bekend gemaakt dat Off-White oprichter en Louis Vuitton menswear ontwerper Virgil Abloh een voetbalcollectie heeft ontworpen voor Nike. De collectie heet Nike x Off-White Football, Mon Amour en bestaat onder andere uit hoodies en voetbaltenues in zwart-wit en oranje. Speciaal voor het WK-voetbal, dat deze week van start gaat, werd de collectie gedragen door niemand minder dan voetbalster en Nederlands trots Lieke Martens.

‘Football, Mon Amour’

We zien Lieke in de ontwerpen van de Nike x Off-White collectie, waarin zoveel oranje accenten zitten én een leeuw die ons verdacht veel doet denken aan het wapen van het Nederlandse elftal dat het lijkt of de collectie ontworpen met oranjegekte in het achterhoofd. Helaas doet Nederland dit keer niet mee met het WK, dat van 14 juni tot 15 juli in Rusland gehouden wordt, en zullen we onze topvoetballers moeten missen op het veld. Tijdens het WK spelen er wél een aantal Nederlanders in het Marokkaanse elftal, waar label Lack of Guidance een collectie aan heeft gewijd. Gelukkig hebben we daar ook nog Lieke Martens, die ons toch nog een beetje dat gevoel van nationale trots bezorgt.

De Nike x Off-White Football, Mon Amour  collectie is vanaf donderdag 14 juni te koop via Nike.com en in geselecteerde verkooppunten wereldwijd.

Prada brengt de ultieme yogamat voor je zomer uit

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten