Vogue
Vogue December 2014 Preview

magazine

Vogue December 2014 Preview

Datum
Auteur
Gijsje Ribbens
Alique

'Qua drama, sensualiteit en glamour is er geen kleur die op kan tegen rood en het is de ultieme remedie voor somberheid,' schrijft hoofdredacteur Karin Swerink in haar editorial van het spiksplinternieuwe decembernummer van Vogue, waar de hartstochtelijke kleur als rode draad doorheen loopt. Als je nog geen zin had in de naderende feestdagen heb je dat wel na het lezen van dit nummer: sparkle, shine & steel deze december de show.

Als binnenkomer: een 12 pagina’s tellende verlanglijst, vol items die leuk zijn om te geven maar nog véél leuker om te krijgen. Gucci enkellaarzen onder de Kerstboom? Vergulde oorbellen van Dolce & Gabbana in de zak van Sinterklaas? Wij hebben er geen enkel probleem mee. Als je dan nog geen idee hebt wat je aan moet naar het Kerstdiner biedt het partydossier de helpende hand: met tips van rodeloper-experts en vier inspirerende queens of the ball.

Bijzondere beelden schoten stylist Saskia van Langevelde en fotograaf Quentin de Briey in het legendarische restaurant Davé in Parijs, waar de muren vol hangen met foto’s van alle somebody’s die er ooit aten. Fiona Hering sprak eigenaar Davé: 'Door alle verhalen van mijn gasten reis ik mee in mijn hoofd. Ik leef in mijn eigen fantastiebubbel.

We bleven in Parijs om actrice Halina Reijn te fotograferen en te interviewen: 'Ik wil de P. Diddy van de kunstwereld worden,' verklapt zij. In het Four Seasons Hotel werd Reijn vastgelegd zoals nooit te voren: zo zien we haar in Valentino en Dior champagne drinken en taart eten.

De feestdagen zijn de feestdagen niet zonder familie. We gingen op bezoek bij fashionable moeders en dito dochters, om hen te vragen naar hun grote passie: mode. Onder anderen blogger Lizzy van der Ligt (plus moeder én oma) en stylist Danie Bles en haar moeder vertellen: 'Als we een feest hebben, is er één de ster, en dat is mijn oma,' aldus Lizzy.

Dit en veel meer in de decembereditie van Vogue.

Behind The Scenes Met Kim Van Kooten

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten