Vogue
Kim Kardashian is samen met North West te zien in de 'Me and My Peekaboo'-campagne van Fendi

fashion

Kim Kardashian is samen met North West te zien in de 'Me and My Peekaboo'-campagne van Fendi

Datum
Auteur
Door de redactie

Fendi viert feest. De iconische Peekaboo-tas van het Italiaanse modehuis bestaat dit jaar precies tien jaar en om dat te vieren heeft Fendi een bijzondere campagne gelanceerd met Kim Kardashian, moeder Kris Jenner en dochter North West in de hoofdrol.

Jubileum

In de campagnevideo zien we drie generaties Kardashians, Kris, Kim en North. Het is voor North de eerste modecampagne ooit. Kim draagt in de video de iconische Peekaboo tijdens een wandeling met haar dochter. De tas werd ontworpen door Silvia Fendi en is in tien jaar uitgegroeid tot een icoon die wordt gedragen door o.a. koningin Rania van Jordanië, Amal Clooney en de Kardashians. In de eerste #MeAndMyPeekaboo-campagne was Silvia met haar eigen dochters Delfina en Leonetta te zien.

#MeAndMyPeekaboo campagne, Fendi.

'De Kardashians zijn sterke vrouwen met sterke persoonlijkheden. Het is een iconische familie, die bekend staat om hun verschijning, maar wij wilden met deze campagne juist de intieme kant laten zien.' De video is opgenomen in Los Angeles en draait om de speciale band tussen Kris, Kim en North. In de video is ook muziek van Kanye West te horen.

De gasten arriveren bij de doop van prins Louis

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten