Vogue
Prada's Nylon Farm: Miuccia Prada's versie op de serie Blacklist

fashion

Prada's Nylon Farm: Miuccia Prada's versie op de serie Blacklist

Datum
Auteur
Door de redactie

The Blacklist – de futuristische Netflix hitserie – meets Miuccia Prada, zo kunnen we het nieuwste filmproject van Prada het best omschrijven. Nylon Farm, de filmpserie van het Italiaanse modehuis vertelt in ietwat bizarre vorm het verhaal achter de iconische Nylon stof, favoriet van Miuccia. In vier afleveringen zien we de futuristische ‘productie’ van de stof, ergens op een hypermoderne boerderij in een hybride wereld.

Nylon Farm

Prada heeft zojuist de eerste aflevering vrijgegeven en het ziet er behoorlijk futuristisch uit. We zien een boerderij uit de toekomst, bestaande uit een kudde van zwarte nylon schapen, verwijzend naar de science-fiction roman Do Androids Dream of Electric Sheep? van Philip K. Dick.

Prada's futuristische boerderij.

De ‘wol’ van de zwarte schapen wordt geoogst door middel van allerlei splinternieuwe technologieën, en vervolgens vermaakt tot het bekende Prada nylon. De opnames van de video's vonden plaats in het industriële hoofdkantoor van Prada in Valvigna, Toscane.

Prada's futuristische boerderij.

De vierdelige serie staat niet voor de toekomst van Prada en dat dit de manier van produceren gaat worden, maar kan volgens het modehuis gezien worden voor een symbool voor de toekomst van het merk, zonder sterk af te wijken van de geschiedenis. Benieuwd naar de rest van de serie? De andere drie afleveringen komen respectievelijk uit op 1, 4 en 9 juni. Bekijk ze hier of houd de social media van Prada in de gaten.

Prada's futuristische boerderij.

Waarom Paris Jackson wegliep bij de Dior Resort 2019 show

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten