Statement accessoire? Je outfit heeft alleen dit luxehorloge nodig, een investering voor het leven

Vergeet statement oorbellen, dit seizoen (en daarna) draait het om een luxehorloge van Audemars Piguet.

Black, Beauty, Sitting, Black-and-white, Photography, Model, Monochrome, Photo shoot, Black hair, Monochrome photography,
Audemars Piguet

Modeliefhebbers zijn momenteel in de ban van oorbellen. Weliswaar is dit een trend die nu in alle uitbundigheid op de catwalk verschijnt – van J.W. Anderson tot Céline – maar de vraag is hoe lang die trend voortduurt? Als je echt voor een krachtig én tijdloos juweel wil kiezen, laat het dan een luxehorloge van Audemars Piguet zijn. Dit is een investering voor je leven. Kate Middleton tot Rihanna zijn met een klassieke Royal Oak gesignaleerd, dus qua stijl kun je er alle kanten mee uit. Bij Vogue hebben we ons oog nu weliswaar laten vallen op het Royal Oak Offshore Ladies model; een vrouwelijk, maar ook meer sportief design, geliefd door onder meer toptennisser Serena Williams.

Voor de zelfverzekerde vrouw

Als je zo'n grote aankoop doet is een gerenommeerd haute horlogerie-huis wel van belang als basis. Audemars Piguet is een familiebedrijf en heeft 140 jaar ambacht in huis, waarbij de know-how van generatie op generatie is overgegaan. Sinds jaar en dag is het Zwitserse horlogehuis gevestigd in Vallée de Joux, een adembenemend natuurgebied ten noorden van Genève waar de door de wol geverfde horlogemakers keer op keer door geïnspireerd raken.

Vallée de Joux
Audemars Piguet​​

De exquise details en materialen waarmee Audemars Piguet werkt zijn van het hoogste niveau denkbaar – dit vormt zelfs het hart van het Zwitserse erfgoed van horlogemakerij. Qua stijlgevoel blijft Audemars Piguet weliswaar altijd bij de tijd – getuige ook de Royal Oak Offshore Ladies. Een horloge dat wordt uitgevoerd in achttienkaraats geel- rosegoud of staal, met bijzondere details waaronder diamant en verfijnde dessins, maar ook een stoere rubberen band. Het horloge is opvallend en robuust, bedoeld voor de vrouw die weet wat ze wil. De Royal Oak Offshore viert dit jaar zijn vijfentwintig jaar bestaan. Hoe het te dragen voor komend seizoen? Zie hieronder Vogue's droomoutfits, gebaseerd op een Royal Oak Offshore van Audemars Piguet.

Audemars Piguet

Royal Oak Offshore in goud

Bijzonderheden: achttienkaraats geelgouden kast, saffieren kristal, bezet met diamant, blauwe wijzerplaat met 'Lady Tapisserie'-patroon en blauwrubberen band met geelgouden vouwsluiting.

Horloge via Audemars Piguet, Y / Project jeans, Jacquemus bloes en schoenen

Audemars Piguet

Royal Oak Offshore in roségoud

Bijzonderheden: achttienkaraats roségouden kast, saffieren kristal, bezet met diamant, zilverkleurige wijzerplaat met 'Lady Tapisserie'-dessin en witgouden wijzertjes.

Horloge via Audemars Piguet, Tibi slipdress, MSGM spijkerjack, Gianvitto Rossi slides.

Audemars Piguet

Royal Oak Offshore in roestvrij staal

Bijzonderheden: roestvrij stalen kast, saffieren kristal, bezet met diamant en blauwrubberen band.

Horloge via Audemars Piguet, Calvin Klein jeans en coltrui, Tibi schoenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping