Cartiers ode aan de millenial: de nieuwe Juste un Clou Torque choker is een moderne klassieker

Cartier heeft moderne klassiekers gelanceerd: dit is de nieuwe Juste un Clou Torque choker

Eyewear, Vision care, Sunglasses, Jewellery, Fashion accessory, Tooth, Necklace, Blond, Tongue, Body jewelry,
Cartier

Terwijl de modewereld gestaag doorjaagt met nieuwe trends, gaat er niks boven een tijdloos juweel dat tegelijkertijd van nu is: de spijkervormige Juste un Clou van Cartier. Nu brengt de befaamde Franse haute joaillerie-maker de ultieme ode aan de millenial met choker Torque. Noem het stijlvolle rebellie.

Cartier

De choker

De gouden spijker die om de pols buigt ken je vast en is al meermalen gekopieerd, maar niks gaat boven het origineel van Cartier. De nieuwe spin aan het Juste un Clou-design doet je vast genageld aan de grond staan: voor de Torque slingert diezelfde spijker zich om de nek, in de vorm van een choker die dicht op de hals is gesneden. Laat dit juweel een ode zijn aan de nieuwe generatie, de millenials. Het design is de perfecte combinatie van klassiek en rebels – draag hem in witgoud met diamant bij een avondjurk voor een look straight out of The Great Gatsby, of draag hem in glad witgoud bij een kasjmieren sweater van The Row of zelfs Topshop voor een bold look die toch nonchalant blijft. Vorig jaar zagen we de choker al op de catwalk (Alexander Wang) en op straat (hallo, Bella Hadid) verschijnen, maar in precious metal mag 'ie vooral blijven. Ja, de Torque is zonder twijfel Vogue's laatste stijl crush; een waarbij de liefde niet zomaar vervliegt, want dit is een investering die je doet voor het leven en je misschien later wel doorgeeft aan je dochter.

Cartier

Vrijgevochten geest

Wie de spijker ook graag om vinger of arm ziet, zoals eerder gesignaleerd bij stijliconen zoals model en actrice Marie-Ange Casta (inderdaad, het zusje van Laetitia Casta), creative director Sofía Sanchez de Betak en modejournalist Natasha Goldenberg, heeft geluk. Deze blijft aanwezig in Cartiers collectie. De allereerste Nail bracelet werd ontworpen door Aldo Cipullo voor Cartier New York in de jaren '70 en vat qua design precies de vrijgevochten, artistieke geest van dat tijdperk. Cipullo's radicale toeëigening van een praktisch voorwerp zoals de spijker als juweel reflecteerde de anti-conformistische state of mind van de 70s. Dat gedachtegoed leeft voort in het leven van activistische jongeren vandaag de dag. Ja, de nieuwe Juste un Clou is onvervalst chic, maar ook voor alledag. A 'humble piece of hardware', aldus Cartier.

Cartier

Vrouw (en man) van nu

Deze juwelen hoef je daarom niet in je schatkist te laten liggen tot er zich een speciale gelegenheid voordoet. Stapel twee Juste un Clous op elkaar voor een onbezonnen avond uit, draag ze als ring om je akkoorden te testen voor een nieuwe plaat die in de maak is of geef er een aan je vriend. Dit sieraad is er namelijk ook voor mannen. De vrouw, die anno 2017 een roze pussyhat draagt om voor mensenrechten te strijden, wacht natuurlijk niet af tot haar geliefde haar iets moois geeft. Met Cartiers juwelen kun je alle kanten uit. De nieuwe Torque-choker of oversized armband wordt uitgevoerd in geel, wit– en roségoud, bezet met of zonder diamanten. Bekijk ze hieronder.

Cartier

Witgouden choker, via Cartier

Cartier

Roségouden armband met diamant, via Cartier

Cartier

Geelgouden armband met diamant, via Cartier

Cartier

Geelgouden choker, via Cartier

Cartier

Roségouden choker met diamant, via Cartier

Cartier

Geelgouden choker met diamant, via Cartier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping