Maak kans op €250 shopping money van Levi's tijdens Vogue Online Shopping Night

De uitgelezen kans om je denimgarderobe bij elkaar te shoppen.

Clothing, T-shirt, White, Shoulder, Jeans, Sleeve, Neck, Denim, Waist, Top,
Karen Rosetzsky, Vogue Nederland, mei 2018

Listen up! Dit is je kans om je stapel true blues eens goed aan te vullen, met de nieuwste collectie van het Amerikaanse Levi's. Tijdens Vogue Online Shopping Night kun je namelijk kans maken op maar liefst €250 shopping money. Wordt het de Trucker Jacket, die Levi's al eens eerder omdoopte in Vogue-stijl? Of een klassieke 501 denim? Het is niet alsof je er daar ooit genoeg van kunt hebben.

Marc de Groot, Vogue Nederland

Schrijf je tijdig in

Laten we tijdens het wegdromen (logisch) weliswaar ook de basis niet vergeten: hoe maak je kans? Heel eenvoudig, schrijf je in middels het winformulier onderaan dit artikel. De inschrijving is voor geopend tot vrijdag 20 april a.s. om 00.00u, dus wees er snel bij. Het shoptegoed van €250 is geldig rondom Vogue's online shoppingevent, op maandag 23 en dinsdag 24 april a.s. tot middernacht. Niet om nu te hard van stapel te lopen, maar neem alvast de collectie onder de loep om te kijken wat je zou willen bemachtigen? Mooi aan het iconische spijkermerk is hiernaast dat ze zich anno 2018 op het vrouwelijke figuur in elke vorm focussen, met eveneens 'plus' denimmodellen die je silhouet net op de juiste plekken omarmen en accentueren. Wij redacteuren zijn ook fan van de nieuwe Levi's-stijl, geïnspireerd op jaren negentig hiphop met eveneens pastelkleurige items.

Karen Rosetzsky, Vogue Nederland, mei 2018
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping