De leukste bucket hats om nu te shoppen en tot in de winter te dragen

Van Prada tot Dior en zelfs Ikea: bucket hats om in te investeren voor de rest van het jaar.

beste-bucket-hats
Christian VierigGetty Images

De bucket hat is voor menigeen het favoriete accessoire tijdens de zomer en de festival musthave blijkt nu populairder dan ooit. Tijdens de fashion weeks in maart van dit jaar werd het item zowel op de catwalk – bij shows van o.a. Prada en Chanel – als in de straten gespot, en Ikea maakte zelfs een variant op het ontwerp gemaakt van hun signature plastic shoppers. Nu zien we de bucket hat opnieuw in overvloed tijdens Kopenhagen Fashion Week waar elke mogelijke versie een verschijning maakt.

Fashion, Fashion show, Runway, Costume accessory, Costume design, Fashion model, Goggles, Fashion design, Costume, Haute couture,
Imaxtree

Van Prada tot Dior

De herfst/winter 2018 show van Prada zette de bucket hat, in een felgekleurde nylon versie, definitief op de moderadar. Vervolgens toonde wijlen Karl Lagerfeld een doorzichtig plastic variant van het accessoire voor zijn lente/zomer 2018 collectie voor Chanel. Daarna volgden merken als Dior en Burberry die een pikzwarte en een geruite versie van het item lieten terugkomen in de herfst/winter 2019 shows.

Fashion model, Fashion show, Runway, Fashion, Clothing, Waist, Shoulder, Street fashion, Footwear, Public event,
Imaxtree

Er is een bucket hat voor elke stijl, die je makkelijk gecombineerd met verschillende items. Bij een bloemenjurk op een warme dag in de stad of juist tijdens een tomboy-achtige look op een festival, of gewoon als zonbescherming tijdens een dagje aan het strand. Waar je het accessoire vroeger wellicht enkel op de camping droeg of op het strand kun je het item tegenwoordig prima combineren met een high-fashion outfit, zoals menig streetstylester doet tijdens Kopenhagen Fashion Week. Kies jouw eigen favoriet in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping