De Bijenkorf presenteert in samenwerking met Vogue en Open Schoolgemeenschap Bijlmer een fototentoonstelling

Vogue, de Bijenkorf en de leerlingen van Open Schoolgemeenschap Bijlmer zetten de favoriete mode- en beauty items van Generation Z in de spotlight.

de bijenkorf vogue team
Anh Kiet Duong

De Bijenkorf presenteert in samenwerking met Vogue en Open Schoolgemeenschap Bijlmer een fototentoonstelling gecreëerd door scholieren Ibrahim Kayal (18), Yara Cairo (14) en Perry Nkrumah (16).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'The Power of Youth': de leerlingen van OSB in Amsterdam Zuid-Oost nemen je behind-the-scenes bij hun covershoot.

Favoriete items van het seizoen

Ibrahim, Yara en Perry zijn drie van de twintig leerlingen van Open Schoolgemeenschap Bijlmer die als gasthoofdredacteuren meewerkten aan het oktobernummer van Vogue. Ze gingen op de foto in hun favoriete looks van het seizoen, maakten ieder hun eigen pagina en beslisten over shoots en artikelen. Voor deze tentoonstelling mochten ze in een fotostudio hun favoriete mode- en beauty-items van het seizoen te fotograferen. Ze werden daarbij gecoacht door het creatieve team van de Bijenkorf en Vogue.

Ontdek de expo

Houdt Vogue.nl in de gaten om het eindresultaat van het project en de ervaringen van de kinderen te ontdekken én om alle items it-items van het seizoen te shoppen. Of neem een kijkje bij de Bijenkorf filialen in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht waar de tentoonstelling te bezichtigen is. De beelden zullen ook op de social media kanalen van de Bijenkorf verschijnen.

Fotografie: Anh Kiet Duong (Witman Kleipool) Styling advies: Ogènda (editor-at-large bij Vogue) en Oona de Koning (personal stylist bij de Bijenkorf) Productie: Ester van Vreden (fashion content manager bij Vogue)

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping